DIT WIL IK!

De gezelligste wintermaand van het jaar komt er weer aan; december! Een maand die naast Sinterklaas ook in het teken staat van Kerst. Ook dit jaar organiseert Photodreamz weer Kerst Mini fotoshoots. Hierbij kun je de mooiste foto's laten maken van jouw kindje(s), hond(en) of het hele gezin in kerst- en of winterse sferen. Geweldige foto's om te delen met jouw familie, op Social media of om unieke kerstkaarten mee te laten maken.

Een fotoshoot op een prachtige locatie tussen de kerstbomen in Limburg

Kerst Mini fotoshoot

De Kerst Mini fotoshoots vinden plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november 2023 op een prachtige locatie tussen de kerstbomen in Zuid-Limburg.

dit wil ik!

Meer informatie

Reserveren

Via het reserveringssysteem kun je jouw gewenste datum en tijdstip voor de Kerst Mini fotoshoot reserveren. Een fotoshoot duurt 20 minuten en is geschikt voor maximaal 1 gezin en 2 honden. Wil je samen met een ander gezin foto's maken? Reserveer dan 2 tijdstippen.

de fotoshoot

Tijdens de Kerst Mini fotoshoot maken we prachtige foto's waarbij we gebruik maken van leuke attributen zoals een slee, fruitkistje of een plaid. Voor gezinsfoto's neem ik een heel leuk rotan bankje mee. Ook is het mogelijk om tussen de kerstbomen zelf foto's te maken zonder attributen.

De fotoshoot is geschikt voor: zwangerschap, baby's (+/- 9 maanden), kinderen, gezinnen en honden.

Betalen

Nadat je jouw Kerst Mini fotoshoot hebt gereserveerd, ontvang je binnen één week een betaalverzoek. Middels dit betaalverzoek leg je jouw tijdstip definitief vast.

Annuleren

Indien de Kerst Mini fotoshoot niet door kan gaan i.v.m. regen, dan wordt deze verplaatst naar zaterdag 11 of zondag 12 november 2023. Zorg er daarom voor dat je ook op deze data een plekje vrijhoudt in je agenda! Mocht vanwege het weer de fotoshoot geannuleerd worden, dan ontvang je het betaalde bedrag terug. Bekijk voor de overige annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden.

Selecteren en afleveren foto's

Binnen één week nadat de Kerst Mini fotoshoot heeft plaatsgevonden, ontvang je per e-mail een link naar jouw online galerij. In deze galerij kun je zelf een selectie maken van jouw favoriete foto's.

Wanneer je binnen één week na ontvangst van de galerij jouw keuze doorgeeft, kun je er zeker van zijn dat je uiterlijk 10 december 2023 jouw geselecteerde foto's ontvangt. Je ontvangt dan een e-mail met een link waarmee je via WeTransfer jouw foto's kunt downloaden.

Bijbestellen foto's

In het Xmas Love pakket zijn 5 HR-beelden inbegrepen. Het is mogelijk om meer foto's bij te bestellen. Je kunt deze dan meenemen in de selectie van jouw galerij. Je kunt foto's bijbestellen voor een speciale Kerst Mini prijs voor 10 euro per foto (i.p.v. 15 euro per foto). Na het doorgeven van jouw keuze, ontvang je hiervoor een betaalverzoek.

RESERVEER nu!

97 euro*

✔ Max. 1 gezin en max. 2 honden
✔ 5 digitale foto's in kleur en hoge resolutie
✔ Zorgvuldige nabewerking
✔ Zelf kiezen uit een online galerij
✔ Bijbestellen van extra foto's mogelijk voor een speciale kerstprijs; 10 euro per foto

Xmas Love

Tarieven

*Boek vóór
25 september 2023 en ontvang je 10% korting!

See next >

Reviews

"Daniëlle heeft een hele mooie zwangerschapsshoot voor ons vastgelegd. Is duidelijk in communicatie vooraf, welke locatie, welke pakketten er zijn etc. Stelt je tijdens de shoot op je gemak! Resultaat is prachtig!

See next >

"Heeft super mooie foto's van ons, de hond en zwangere buik gemaakt. Blij met het resultaat."

See next >

"Inmiddels al twee keer foto's laten maken door Daniëlle. Ze geeft hele fijne tips en heeft een mooie, natuurlijke eigen stijl. Ze is ook heel goed met kinderen, aanrader!

algemene voorwaarden

© 2023 photodreamz