'Capture life', leg het leven vast en geniet!

over daniëlle

Daantje, Daan, Jel of gewoon Daniëlle. dertig lentes jong en geboren en getogen in Maastricht, Zuid-Limburg. Een échte Bourgondiër en vlaailiefhebster. Iemand die houdt van Gezelligheid (met een grote, zachte G) en positief in het leven staat.

Mijn levensmotto is Capture life. Leg het leven vast. En dat doe ik zowel met als zonder camera.

Naast fotograferen kan ik enorm genieten van een lekkere wandeling in de natuur, ga ik graag met vrienden op een terras zitten onder het genot van een hapje en drankje en verzorg ik met liefde mijn schattige cavia’s.

Daarnaast houd ik van shoppen, mijn woning leuk inrichten, bloemen, koffie en tattoos. Ik koop graag kleding voor mijzelf en spullen om mijn woning mee in te richten. Wekelijks staat er ook een bloemetje in huis en drink ik vele cappuccino’s. En na jaren durfde ik eindelijk mijn eerste tattoo te laten zetten;

Capture life!

Ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht. Een prachtige, nostalgische stad waar ik graag te vinden ben om te shoppen, fotograferen of een hapje te eten of te terrassen.

volgende >

Ik heb 4 cavia’s waar ik met alle liefde voor zorg. Ze worden uiteraard regelmatig op de foto gezet en ze hebben zelfs hun eigen Instagrampagina; The043Piggies.

volgende  >

Ik houd van paardrijden. Twee jaar paardrijles gehad, maar vanwege tijdsgebrek ben ik daar helaas mee gestopt. Ik hoop dit ooit weer te kunnen oppakken onder het motto ‘je bent nooit te oud om te leren’.

volgende >

Ik houd van Carnaval en vind het heerlijk om tijdens deze dagen door de stad te struinen om mensen te fotograferen en om zelf even lekker los te gaan.

weetjes

Dank voor jouw bericht! binnen 5 dagen ontvang je een reactie van mij :)

CONTACT

Boek je fotoshoot!

Wil je een fotoshoot boeken of wil je eerst nog meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op!

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© 2022 photodreamz