MEER INFO

Laten we samen mooie herinneringen en foto's maken om het begin van de lente te vieren. Foto's van bijvoorbeeld jouw kindje(s), samen als gezin of met jouw hond(en). De mini shoot is ideaal als je het fijn vindt om een kortere fotoshoot te doen of als je niet zo veel foto's nodig hebt. Minder shoottijd en minder foto's, betekent ook een kleinere investering.

De lente komt er aan! Een mooie tijd waarin alles weer in bloei staat en waarbij weer prachtige bloesems zichtbaar worden. Tijd om toffe foto's te laten maken in de bloesem boomgaard.

Bloesem fotoshoot in een prachtige boomgaard in Zuid Limburg met witte bloesems

Mini Shoots

BLOESEM

IK HEB EEN VRAAG

De mini bloesem shoots van zaterdag 22 april 2023 zijn achter de rug.

Wil jij graag nog foto's in de bloesemgaard? Dan is dit mogelijk op dinsdag ochtend 25 april of woensdagochtend 26 april 2023. Klik op de knop boeken, vul je gegevens in en dan neem ik z.s.m. contact met je op om een shoot in te plannen!

BOEK NU

♡ Op een mooie locatie in Eijsden,
vlakbij Maastricht

♡ 20 minuten shooten

♡ Inclusief 3 digitale foto's die je zelf mag uitkiezen

♡ 95 euro

♡ Mogelijkheid om foto's bij te bestellen

Meer info

BOEKEN

Photodreamz wil jouw foto’s graag gebruiken voor haar portfolio. Ga je hiermee akkoord?

*Verplichte velden

boek jouw bloesem mini

Lees hier de algemene voorwaarden

Dankjewel voor je boeking! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Veel gestelde vragen

Voor wie is de mini shoot geschikt?
De mini shoot is het meest geschikt voor (kleine) kinderen, hond(en), koppels en kleine gezinnen.

Wat als het tijdstip niet meer beschikbaar is?
Tijdens het reserveren kun je een voorkeur voor een tijdstip doorgeven. Het indelen van de tijdstippen gebeurt op volgorde van reserveringen. Het kan dus voorkomen dat jouw gewenste tijdstip al bezet is. Je ontvangt dan van mij een e-mail om samen een ander tijdstip te bespreken.

Wat als het regent?
Indien het mogelijk is om de mini dag te verplaatsen, ontvang je hierover bericht. Dit is afhankelijk van de bloei van de bloesem. Mocht verplaatsen niet mogelijk zijn, wordt de mini shootdag geannuleerd. Uiteraard worden hiervoor dan geen kosten in rekening gebracht.

Zijn er leuke attributen beschikbaar om mee te shooten?
Ja! Ik neem een mooie schaal mee die geschikt is voor kleintjes die net goed kunnen zitten, twee fruitkistjes, een beige en groene plaid.
Daarnaast kun je ook gebruik maken van mijn cliënt closet welke diverse jurken bevat. Ook is er een bloemenhaarband beschikbaar.

Wanneer dien ik te betalen?
Nadat jouw shoot heeft plaatsgevonden, ontvang je een factuur. Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze te betalen. Mocht je extra foto's uitkiezen, dan ontvang je hiervoor een aparte factuur.

Wanneer ontvang ik de foto's?
Binnen 10 dagen ontvang je een online galerij met daarin jouw foto's waar je uit kunt kiezen. Wanneer je jouw keuze hebt doorgegeven, ontvang je binnen 3 weken jouw fotobestanden, indien de factuur volledig is voldaan.

Kan ik ook een gewone bloesem fotoshoot boeken?
Wil je meer tijd om te shooten en/of meer foto's? Dan kun je ook een gewone fotoshoot plannen tussen de bloesems. Stuur mij een berichtje. Dan kijken we samen of we tot een geschikte datum komen tijdens de bloesemperiode.

BOEK NU

algemene voorwaarden

© 2023 photodreamz