meer info

Hiep hiep hoera! Er groeit een klein wondertje in jouw buik. Een ontzettend mooie periode waar veel bij komt kijken. En voordat je het weet is het zo ver en kun je jouw kindje in jouw armen sluiten.

De eerste weken na de geboorte vliegen voorbij. Jouw kindje groeit ontzettend snel en voordat je het weet worden de eerste stapjes gezet.
Een lifestyle newborn fotoshoot is dan ook het perfecte moment om de tijd even te bevriezen. Laten we samen prachtige beelden maken waarmee je op een later moment weer even terug kunt naar het moment van toen.

Lifestyle newborn fotoshoot

Een lifestyle newborn fotoshoot wordt gepland binnen de eerste drie weken na de geboorte. Dan is jouw baby'tje nog lekker klein en kunnen we de allereerste momenten en allerkleinste details goed vastleggen.

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda, is het belangrijk om een newborn fotoshoot al tijdens jouw zwangerschap te reserveren. Zodra jouw kleintje is geboren, plannen we samen een geschikt moment in voor de fotoshoot. Deze vindt plaats bij jullie thuis of in mijn fotostudio in Elsloo, vlakbij Maastricht.

Je kunt ervoor kiezen om de allermooiste foto's van jouw kleintje alleen te laten maken, maar je kunt ook samen als gezin op de foto. Daarbij maken we dan ook individuele foto's van bijvoorbeeld alleen mama of papa met het kleintje.

reserveer

Lifestyle newborn fotoshoot

199 euro

♡ Een fotoshoot van jouw pasgeboren kindje
♡ 5 digitale fotobestanden in hoge resolutie, zonder logo in zowel kleur als zwart/wit
♡ Een persoonlijke online galerij waarbij je zelf jouw favoriete foto's mag uitkiezen
♡ Mogelijkheid om van outfit te wisselen voor nog meer variatie in jouw foto's
♡ Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen

Only you

250 euro

♡ Een fotoshoot met het hele gezin
♡ 10 digitale fotobestanden in hoge resolutie, zonder logo in zowel kleur als zwart/wit
♡ Een persoonlijke online galerij waarbij je zelf jouw favoriete foto's mag uitkiezen
♡ Mogelijkheid om van outfit te wisselen voor nog meer variatie in jouw foto's
♡ Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellenFamily love

Tarieven

See next >

Reviews

"Daniëlle heeft een hele mooie zwangerschapsshoot voor ons vastgelegd. Is duidelijk in communicatie vooraf, welke locatie, welke pakketten er zijn etc. Stelt je tijdens de shoot op je gemak! Resultaat is prachtig!

See next >

"Heeft super mooie foto's van ons, de hond en zwangere buik gemaakt. Blij met het resultaat."

See next >

"Inmiddels al twee keer foto's laten maken door Daniëlle. Ze geeft hele fijne tips en heeft een mooie, natuurlijke eigen stijl. Ze is ook heel goed met kinderen, aanrader!

Contact

Dank voor jouw bericht! binnen 5 dagen ontvang je een reactie van mij :)

algemene voorwaarden

© 2023 photodreamz