meer info

Een tijdloos, puur portret van je kind of jezelf in hoge kwaliteit waar je écht iets mee kunt. Een kunstwerk voor aan jouw muur, kwalitatieve foto's voor in een fotoboek of om te delen op Social Media.

Herken je het? Honderden super leuke foto's van je kind op je telefoon, maar vaak onscherp of met een rommelige achtergrond. En daardoor niet geschikt om cadeau te geven of te verwerken in een fotoboek. Of die eindeloze selfies van jezelf voordat er eens ééntje tussen zit die wel oké is.
Het is tijd om daar verandering in te brengen!

Portretten op een zwarte en witte achtergrond | Fotostudio in Elsloo (Limburg), vlakbij Maastricht / Sittard / Geleen / Stein / Beek

Portret fotoshoot in de fotostudio

Tijdens een portret fotoshoot in de fotostudio maak ik op een gezellige en speelse manier foto's van je kind, van jou of jullie samen. We gebruiken hierbij een basic achtergrond in zwart en/of wit waardoor je mooie, tijdloze en pure foto's krijgt. Deze foto's zijn erg geschikt als kunstwerk voor aan de muur, om bijvoorbeeld cadeau te geven aan opa en oma of om je Social media een mooie update mee te geven.

De portret fotoshoot in de fotostudio is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 8 maanden. Het is namelijk handig als een kindje goed rechtop kan zitten, eventueel met wat hulp van papa of mama.

Ik ontvang je graag in mijn huiselijke fotostudio te Elsloo in Limburg waar we eerst starten met een kopje koffie, thee of iets fris. Daarna gaan we aan de slag met het maken van de foto's. Dit gebeurt op een gezellige, speelse manier waarbij er ruimte is om gewoon jezelf te zijn. We kletsen of spelen wat en tussendoor maak ik de mooiste foto's precies op het juiste moment zodat ik het unieke karakter van jouw kind of jou kan vastleggen.

Gun jezelf zo'n fantastische fotoserie waar je jarenlang plezier van zult hebben! Reserveer direct op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt of stuur mij een bericht,

Dit wil ik!

Studio portret fotoshoot

149 euro

– Maximaal 2 personen per portret fotoshoot
– Keuze uit zwarte en/of witte achtergrond
– Mogelijkheid voor kleding- en achtergrondwissel
– Inclusief 5 digitale fotobestanden in hoge resolutie in zowel kleur als zwart/wit
– Een persoonlijke online galerij waarbij je zelf jouw favoriete foto's kunt uitkiezen
– Mogelijkheid om extra foto's bij te bestellen

De portret fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio te Elsloo (Limburg), vlakbij Maastricht / Beek / Sittard / Geleen / Stein

Portrait love

Tarieven

See next >

Reviews

"Daniëlle heeft een hele mooie zwangerschapsshoot voor ons vastgelegd. Is duidelijk in communicatie vooraf, welke locatie, welke pakketten er zijn etc. Stelt je tijdens de shoot op je gemak! Resultaat is prachtig!

See next >

"Heeft super mooie foto's van ons, de hond en zwangere buik gemaakt. Blij met het resultaat."

See next >

"Inmiddels al twee keer foto's laten maken door Daniëlle. Ze geeft hele fijne tips en heeft een mooie, natuurlijke eigen stijl. Ze is ook heel goed met kinderen, aanrader!

Contact

Dank voor jouw bericht! binnen 5 dagen ontvang je een reactie van mij :)

algemene voorwaarden

© 2023 photodreamz